Bezorgen

Transport:

Tarieven gelden voor de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel (excl. Waddeneilanden).
Transportkosten bij orderwaarde < € 675,- + € 50,-
Transportkosten bij orderwaarde > € 675,- gratis
Afhalen in Stadskanaal: gratis
Afhalen in Groningen: gratis

Spoedlevering: op aanvraag.
Tarieven voor de overige provincies: op aanvraag

Planning en levering:

Wij kunnen bijna alle producten bij u thuis afleveren op een door u gewenst adres. Mits deze uiteraard bereikbaar is voor onze vrachtwagen. Als u kiest voor bezorgen, bedraagt de levertijd gemiddeld 1-2 weken. Onze voorraad en routes bepalen uiteindelijk de levertijd en de dag van levering. Zodra u een bestelling bij ons heeft geplaats en betaald, ontvangt u onze opdrachtbevestiging per mail met een ordernummer.

Wij nemen één dag voor bezorging contact met u op. Tevens belt onze chauffeur u ongeveer 30 minuten voordat hij op uw adres aankomt op (mits wij uw telefoonnummer hebben).

De meeste producten zijn met de hand te lossen. Onze chauffeur helpt u daarbij. Er dient dus minimaal 1 persoon aanwezig te zijn om mee te helpen met lossen. De materialen worden voor aan de weg gelost.

Zelf afhalen:

U kunt er ook voor kiezen uw order bij 1 van onze vestigingen in Stadskanaal of Groningen af te halen. Mochten we uw producten niet op voorraad hebben of nog moeten produceren, dan laten wij u weten wanneer deze voor u klaar ligt. Uiteraard helpen wij u bij het opladen van uw order.